شاید برای آن دسته ای از ما که در شهرستانها زندگی میکنیم در حالیکه اکثرا صاحب گوشی های هوشمند هستیم عجیب باشد که بیش از 80% از مردم سایر نقاط جهان از گوشی های هوشمند استفاده نمی کنند و این چیزی است که گوگل سعی در تصحیح آن دارد.
مطمئنا یکی از عوامل بازدارنده در کشور های توسعه نیافته قیمت بالای اسمارت فون های میان رده و سطح بالا باشد که باعث عدم پذیرش گوشی های هوشمند از سوی آنان میگردد. هر چند همچنین نیازی به ذکر مشکلات زیرساخت ارتباطاتی آنان نیست.
من فکر میکنم که گوگل هوشمندانه در حال مبارزه با هر دو حوزه است. اول با معرفی اندروید وان در خصوص حوزه اول و همچنین تلاش آنان برای بردن اتصال اینترنت به مناطق دور افتاده از طریق پروژه لون در خصوص حوزه دوم.
در پروژه اندروید وان یک مرجع سخت افزاری برای تولید کنندگان تلفن همراه ارائه میشود تا کیفیت تلفن همراه های رده پایین بهتر شود.
از آنجایی که این گوشی ها با اندروید خام کار میکنند گوگل آنها را برای دریافت آپدیت تضمین میکند. البته این آزادی برای هر تولید کننده ای هست که برنامه های خودشان را بر روی این گوشی ها نصب کنند.
این طور که پیداست گوگل فکر همه چیز را کرده است و قرار است پروژه اندروید وان در دومین کشور پر جمعیت جهان یعنی هندوستان پیش از هر کشور دیگری اجرا شود. تصویری که در زیر مشاهده می کنید گوشی اندرویدی مایکرومکس است که از یک صفحه نمایش ۴.۵ اینچی بهره میبرد و از دو سیم کارت پشتیبانی میکند و دارای درگاه ورودی کارت حافظه اسدی و رادیو افام میباشد.
همانطور که گفته شد، هدف اصلی گوگل کمک به ساخت گوشیهای اندرویدی ارزان قیمت است و اسمارتفون ساخت مایکرومکس زیر ۱۰۰ دلار قیمت خواهد داشت. تاکنون شرکتهای Micromax، Karbonn Bobile و Spice Mobile برای شرکت در این پروژه اعلام آمادگی کردهاند.
نویسندگان: علیرضا طبرزدی ، مهدی کاشانی./
منبع اصلی: www.ubergizmo.com